| 

TAORMINA Hoteli

Letovanje u Taormini

- Gotovo na granici sa provincijom Katanija leži Taormina, na padinama planine Tauro, na veoma šarmantnom i panoramskom mestu. Zbog svoje mikro-klime i divne prirodne pozicije, pogleda sa brda koji nadgleda Jonsku obalu sa jedne strane, a veličanstvenu i spektakularnu Etnu u pozadini, svog istorijskog, kulturnog i arheološkog nasleđa, Taormina je jedno od najposećenijih mesta na celom ostrvu i veoma bitan turistički centar za letovanje. Za pravi doživljaj sicilijanskog duha posetite neku od brojnih taverni. Gastronomska ponuda je ovde veoma karakteristična i raznovrsna.

Pogledajte kompletnu ponudu hotelskog smeštaja za izabranu destinaciju. Hoteli su podeljeni po kategorijama, od 5 do 1 zvezdice. Vašu pretragu hotela možete ubrzati koristeći filtere koji su gore ponuđeni.

Za svaki hotel postoji više organizatora putovanja. Kada uprostite Vašu pretragu, i dođete do prikaza konkretnog hotela, kliknite na fotografiju i prikazaće Vam se svi organizatori putovanja za izabrani hotel. Ukoliko Vas interesuje hotel Vama poznatog naziva pronađite ga preko „Pretrage objekata“, smeštene u gornjem delu sajta Letovanje 2014.
Korisne informacije:
Taormina - Hoteli
Hoteli – tipovi
Hoteli – kategorizacija
Hoteli – struktura soba
Hoteli – tip usluge
Hotelski sadržaji
Besplatan smeštaj za decuHOTELI

Taormina 2014
Hellena Travel
Montesol travel
Eurojet
Odeon World Travel
Ponte travel
SAB international
Sabra travel
TIM Travel
Turisttrade turistička agencija
Tranšped tours
Filip travel
Alma Holidays
Kalodoukas
Belvi Travel
Astra travel
Prestige BG travel
Turistička agencija Sole Azur
Fibula Air Travel
Atlantic Travel
Kondor-Tis